Posts

PROMO Beli 6 Botol Vivix FREE 1 Botol

Image
Wow bestnya bulan December nie, Shaklee buat Promo beli 6 botol Vivix FREE 1 botol. Korang mesti rebut peluang nie tau. Sangat sangat menjimatkan!! Minggu lepas saya join kelas intensif mengenai Vivix, dimana saya dapat ilmu lebih terperinci. Saya ingin kongsikan bersama anda semua bagaiman Vivix boleh membantu masalah kesihatan anda.

Flash Sales Kaay Cosmetics 1 Dec 2017 - 12 Dec 2017 #MakMarahJualMahal

Image
Kak Konah nak bagitau Kaay Cosmetics tengah buat sales seantaro dunio okeh, bermula dari 1/12/17 - 12/12/17. Marilah rebut peluang sales "Mak Marah Jual Mahal nih"! Penjimatan harga yang meruntun jiwa uoallss.. INGAT!! Hanya 12 HARI sajerrr tauu.

Happy Birthday Muhammad Adam

Image
Lambat nak update hehehe... hari tue sambut Birthday Adam kat sekolah dia. Dulu2 sambut birthday main beli jerr kek. Sekarang bukan main lagi siap request kek Spiderman ko hadoooo.. Botakk la kepala Mama adam oiiii  :).




T6 Tuners ke Ipoh (6th Mega Gathering) Part 1

Image
Minggu yang paling havoc, sebab apa back to back gi bercuti omputih panggil "Short Vacay". Gigih nie Cik Somi suh kunci jam kul 4am weiiii... Nasib la malam tue dah packing semua bebarang dan cuma tinggal nak angkat jerrr. Tapiii yang kelakornya jam belum lagi berdetikkk, Somi Kakak dah sedor dulu dah hahaha.. Ko nampakkk tak keterujaaan dia nak pi konvoiii.. Anak - Anak masih bergelimpangan atas katil, tak mandi, awaii sangatt nak kejut bangun mandi.. So angkut la sekalian semuanya.. sekali semua pun sedarr..

Short Vacay di Avani Gold Coast Sepang

Image
Hari yang ditunggu tunggu udah tiberrrr hehehe.. Yang nie betul betul Short Vacation hehehe...
Bercuti santaii la kami anak beranak bersama adik iporr dan anak - anak beliau di Avani Gold Coast Sepang.

Adik ipar kita orang dah sampai dulu, sampai - sampai je menunggu kunci dan bilik. First time sampai Avani nie tue pun nasib la adik ipar kita dapat spesel price hehehe..


Bahan - Bahan dalam Lactation Cookies dan Brownies Mom More Milk

Image
Assalamualaikum uoalss...

Entry Kak Gee sebelum nie menceritakan pengalaman menyusu Kak Gee bersama Mom More Milk produk. So Kali nie Kak Gee nak bagitau bahan - bahan yang digunakan dalam lactation cookies dan brownies nie.

Bahan - bahan yang terkandung dalam lactation cookies dan brownies terdiri dari bahan lactogenik.
Bahan laktogenik untuk kedua - dua biskut laktasi adalah rolled oats, flaxseed organik, germa gandum & malt.

Manakala bahan - bahan lain untuk brownies adalah alfafa, halba organik dan kurma.

LACTATION COOKIES & BROWNIES
Antara testimoni pengguna Mom More Milk :-







Hope dapat memberi manfaat pada ibu ibu di luar sana. Pada ibu ibu yang berminat untuk order biskut & brownies laktasi yang dibuat segar nie, Kami juga ada offer pakej combo untuk 1 month supply treat :-






Berminat nak dapatkannya boleh wassap Kak Gee di +60183976511. Kak Gee juga membuat penghantaran secara COD di sekitar KL. 

Love, Kak gee Agent Mom More Milk +60183976511